Partnerzy








Statystyki
  • 157Ten wpis:
  • 114155Odsłon razem:
  • 16Odsłon dzisiaj:
  • 24Odsłon wczoraj:
  • 210Odsłon w zeszłym tygodniu:
  • 715Odsłon miesięcznie:
  • 69720Gości razem:
  • 16Gości dzisiaj:
  • 0Goście obecnie online:
  • 2 maja 2017Licznone od 2 maja 2017:

Prośba o przekazywanie książek

Szanowni Państwo, jeśli na Państwa półkach zalegają stare nie używane książki kucharskie, lub chcecie przekazać jakąś pozycję na rzecz naszego muzeum prosimy o ich przesyłanie na adres naszego biura.

Podobną prośbę przesyłamy do wydawnictw kulinarnych o przekazywanie książek w zamian za promocję wydawnictwa poprzez specjalną półkę w muzeum i umieszczenie Państwa logo na stornie muzeum.

Każdego darczyńcę nagrodzimy okazjonalnym dyplomem i zapraszamy do odwiedzin naszej placówki.

Aktualnie poszukujemy następujących pozycji:

  • Czernieckiego o weselu w Łańcucie,
    – o Jerzym Franciszku Kulczyckim
    – Ćwierczakiewiczowej (Jedyna praktyczne przepisy i 365 obiadów)
    – Edwarda Pomiana Pożerskiego
    – Zdzisława T. Nowickiego
    – Kurta Schellera Kuchnia polska jakiej nie znacie
    – Hanny Szymanderskiej

    Z zagranicznych:
    – Tirel Le Viandier
    – Brillat-Savarin Fizjologia smaku – jest polskie wydanie
    – Careme Sztuka kulinarna kuchni francuskiej
    – Bocuse La Cuisine du Marche
    … i wiele wiele innych

Adres korespondencyjny:

Lokalna Grupa Działania „Dolina Raby”
Muzeum Książki Kucharskiej i kulinarnej im. Stanisława Czernieckiego
Chrostowa 1A, 32-742 Sobolów
Małopolska